Dunia ini persinggahan... Dan segala apa yang ada di dalamnya juga bersifat sementara... Sedangkan yang kekal abadi itu hanyalah Maha Pencipta... Maka, segala apa yang saya kongsikan di sini hanyalah sekadar coretan... Sebagai kenangan masa hadapan buat diri saya sendiri...

Sunah Suka Sakura dot com

1:45 PM | Author: Sunah Sakura

First time jumpa kucing macam Tinny ni.

Kalau dia mengantok, dia nak kita tidurkan dia. Selagi mana dia tak tidur dalam ribaan kita, selagi tu la dia mengiau-ngiau, mencapai hidung dengan mata kita. Sampai lah akhirnya dia tertidur.

Bila da tertidur, lena sangat sampai orang alihkan pun tak bangun. Then bila dia rasa tak selesa, dia bangun jugak.


Sambung tidur kat tepi pintu pulak macam Cici. =.=
Category: |
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.