Dunia ini persinggahan... Dan segala apa yang ada di dalamnya juga bersifat sementara... Sedangkan yang kekal abadi itu hanyalah Maha Pencipta... Maka, segala apa yang saya kongsikan di sini hanyalah sekadar coretan... Sebagai kenangan masa hadapan buat diri saya sendiri...

Sunah Suka Sakura dot com

12:02 AM | Author: Sunah Sakura

Budak kecik yang dulu tu, da besar sikit sekarang ni. Mulan da macam matang sikit kunun. Da tak gigit-gigit orang macam dulu da. Yang paling best, bila saya panggil je, mesti dia menyahut. Comel sangatttt!

Ekor dia da makin kembang, baru-baru ni cek google jugak nak tahu spesies budak ni. Saya rasa...saya rasa lah kan, Mulan ni spesies cross breed Maine Coon. Mungkin ayah Mulan Maine Coon, sebab mak dia kucing biasa je. Tapi tak bawak jumpa vet pun lagi Mulan ni sejak dulu. Entah bila nak bawak tak tau lah.

Sejak Cici takde, Mulan da takde kawan main. Tapi ade jiran sebelah yang baru pindah, ada kucing gak. So, tu la teman Mulan sekarang ni. Cumanyaaaaaaaa saya tak berapa suka sebab kucing jantan tu macam nak ngorat Mulan lak.

Mulan kan kecik lagi!!!
Category: |
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On June 19, 2012 at 12:07 AM , cahaya wany said...

pinjam ekor mulan..leh sapu meja..hahhaha

 
On August 27, 2012 at 3:55 PM , maszull said...

assalamualaikum ....selamat hari raya mama dtg singgah beraya kat sini yer...:)